Vi sætter stor ære i at ordne din have
NG Haveservice

Flisebelægning og andet belægningsarbejde udføres

Trænger din terrasse eller din indkørsel til en kærlig hånd? Vi kan tilbyde dig en professionel løsning inden for belægningsarbejde, blandt andet i form af flisebelægning.

Hos NG Haveservice er vi eksperter i flisebelægning og andet belægningsarbejde. Hvad enten du gerne vil have lavet en ny terrasse eller er interesseret i at få anlagt en havegang, kan vi hjælpe dig.

Vi henvender os til private kunder, foreninger, virksomheder og offentlige institutioner, der har brug for hjælp til belægning i områderne omkring Give, Billund og Brande.

Belægningsarbejde frisker dit hus op
En terrasse med flotte nye havesten giver dit hus et andet udtryk og er med til at øge husets værdi. En ny terrasse kan skabe meget glæde som base for mange gode stunder ude i haven.

Det er et sted, hvor I kan indtage jeres måltider om sommeren, og hvor I kan sidde og slappe af med en bog og nyde naturen.

I bestemmer selv, hvordan jeres nye terrasse skal se ud, og hvilke sten der skal lægges gennem skræddersyet flisebelægning.

Mange forskellige sten at vælge mellem
Når vi udfører flisebelægning og andet belægningsarbejde, har vi et bredt sortiment, du kan vælge mellem, så du kan få de sten, der passer bedst til din stil.

Vi arbejder meget med brosten, chaussésten og hårdt brændt tegl, da det alle er sten med en lang levetid, som holder sig flotte, og som kun bliver flottere med tiden. For at få en unik stenterrasse eller havegang kan du med fordel blande stentyper, da det giver et flot spil i farver og mønstre.

Kontakt os for et tilbud på flisebelægning
Vil du gerne have os til at hjælpe dig med flisebelægning eller andet belægningsarbejde, er du velkommen til at kontakte os, enten på telefon 22 36 67 15 eller e-mail nghaveservice@gmail.com.

Er du interesseret?

​Så kontakt os på telefon 22 36 67 15, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.