Vi sætter stor ære i at ordne din have
NG Haveservice

Anlægsgartner plejer og vedligeholder din have

Har du dårlig samvittighed over, at din have ikke er så velholdt, som du ønsker det? Din lokale anlægsgartner kan hjælpe dig, hvis din have trænger til en kærlig hånd.

Hos NG Haveservice anlægger og vedligeholder vi haver og udendørsarealer året rundt. Vi henvender os til private kunder, foreninger, virksomheder og offentlige institutioner, og vi sender gerne en anlægsgartner ud til dig, hvis du bor i områderne omkring Give, Billund eller Brande.

Alsidig anlægsgartner med mange års erfaring
Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi sætter en ære i at skabe dejlige uderum, hvor det er behageligt at være, og hvor æstetikken er i orden.

Når vi sender en anlægsgartner ud til dig, kan du være sikker på, at kvaliteten af arbejdet er i top, og skulle du mod forventning ikke være tilfreds, finder vi en løsning.

Der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille for os. Hvad enten du har brug for at få klippet hæk eller buske i din have, eller om du bor i en ejerforening, der ønsker en fast aftale om græsslåning og vedligeholdelse af de fælles udendørsarealer, kan vores anlægsgartner hjælpe dig.

Et godt forhold til vores kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden. Hos os får du altid tilknyttet en motiveret og faglig dygtig anlægsgartner samt en moderne maskinpark, der sikrer dig et godt resultat.

Ring til os for mere information
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil have en anlægsgartner til at afgive et uforpligtende tilbud på en opgave hos dig.

Du kan ringe til os på telefon 22 36 67 15 eller sende os en e-mail på nghaveservice@gmail.com.

Er du interesseret?

​Så kontakt os på telefon 22 36 67 15, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.